I HATE YOU

VART är energin till att orka ta tag i livet, i det jag borde göra idag?
Dammsugaren står ju redan framme, tvätten från igår måste vikas och läggas in, sängen borde bäddas. Men jag har ingen ork, ingen energi alls. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i den obäddade sängen och dra täcket över huvudet. Gömma mig från alla måsten, från världen.
Jag hatar dom här dagarna när man bara känner.. pffft! Egentligen känner jag mig bara tom, inte glad, inte ledsen. Tom. Orkeslös. Dom här dagarna är nog dom värsta, när man inte kan sätta fingret, eller ord, på vad man känner. Jag hade hellre känt NÅGOT, typ varit ledsen, eller glad, eller vad som helst. Den här tomhets känslan är fan det värsta.
 
Borderline, du är en subba!
Jag blir så arg på mig själv för att jag inte har det under kontroll, att jag inte bara kan slå undan och kriga på. Eller ibland kan jag, men inte den senaste tiden. Jag har bara dragit mig undan, velat vara ensam. Även om det är bland det värsta jag vet, men antar att det behövs ibland. Ingenting känns roligt för tillfället. Jag vill bara att den här jävla perioden ska vara över!
Jag vill ha tillbaka min energi, min ork. Men det får väl ta den tid det tar antar jag, bara hoppas att det vänder snart!
Personligt | |
Upp